Alt indenfor tømrer- & snedkerarbejde udføres

-DIN LOKALE TØMRERMESTER

Udskiftning af vinduer og døre

Odense Tømrer & Snedker tilbyder et bredt sortiment af vinduer og døre. Uanset om du skal have repareret dine eksisterende, eller du skal have helt nye, har vi det rigtige valg. Vores professionelle og certificerede medarbejdere har ekspertise indenfor alle former for reparation, udskiftning og installation af både døre, vinduer og det nødvendige tilbehør.

Vi står klar til at hjælpe og rådgive dig med, hvilke døre og vinduer du skal vælge, og om der evt. kun er brug for en reparation frem for en udskiftning.

Garager & Carporte

En flot garage eller carport er det første du ser ved et hus, og derfor kan det godt betale sig at investere i en flot og indbydende garage eller carport.

Vi bygger garager eller carporte, der passer til husets design.

Køkkener & Bad

Har du brug for mere plads i dit køkken? Hos Odense Tømrer & Snedker kan du få gode råd, så du vælger den rigtige køkkenløsning. Overvejer du et nyt køkken kan Odense Tømrer & Snedker hjælpe dig med det fra start til færdig resultat.

Køkkenet og badeværelset er to af de rum, vi opholder os meget i. Derfor er det vigtigt, de er bygget med fokus på funktionalitet og komfort, samt at de har en pæn æstetisk finish.

Vi tilbyder montering og tilpasning af alle slags køkkener, ligesom vi også klarer udskiftning af overskabe, underskabe og låger.

Hovedentreprise

Står du overfor et byggeprojekt, der involverer flere faggrupper, vil du med fordel kunne trække på os. Med de fleste fag under samme tag, opnår vi stor fleksibilitet og dermed en væsentlig konkurrencefordel, der kommer dig til gode.

Lofter & Gulve

Odense Tømrer & Snedker klarer alle former for vedligeholdelse af trægulve og udbedring af skader på gulve. Alt sammen noget der sikrer, at hjemmet får et nyt og friskt udtryk. Skal der lægges nyt gulv, er det også en opgave, vi løser. Og vi gør det naturligvis med fokus på kvalitet – fra den første rådgivning om valg af træsort og gulvtype til de sidste lister bliver lagt på plads.

Tagarbejde

Efterisolering af loftet er en gevinst for både dig og miljøet, dit loft er ubetinget den største kilde til varmetab.

Isoleringsopgaver

Efterisolering af loftet er en gevinst for både dig og miljøet, dit loft er ubetinget den største kilde til varmetab.

Tilbygning & ombygning

Odense Tømrer & Snedker giver dig et komplet overblik over dit nye tilbygnings projekt hvad angår pris og tilrettelæggelse.

At bygge til eller bygge nyt er en stor og omfattende opgave. Der skal graves ud, mures op, lægges tag og installeres både el og VVS og vigtigst af alt er, at hver eneste af disse mange forskellige opgaver skal udføres med yderste præcision. Det er nemlig kun sådan, du får et fejlfrit resultat, der først og fremmest er pænt at se på, men som holder i mange år ud i fremtiden.

Vi har mange års erfaring i tømrerbranchen, som har givet os mange gode oplevelser med tilbygning i alle afstamninger. Derfor kan vi bygge en tilbygning i højeste kvalitet som følge af vores erfaring. Vi overholder altid de aftalte arbejdstidspunkter, ligesom vi færdiggør projektet til aftalt tid.

Udestuer & Terrasser

Vi laver opbygning af terrasser eller udestuer i høj kvalitet, så du får smukt resultat, som vil holde mange år frem.