Odense Tømrer & Snedker

Hos Odense Tømrer & Snedker udfører vi alle former for tømrer- og snedkerarbejde. Vi har altid en erfaren tømrer eller snedker til opgaven, hvad enten det handler om en mindre reparation eller et større byggeri.

Vi har lang erfaring med alle af byggeriets faser, specielt inden for tømrer- og snedkeropgaver. Vi rådgiver dig også, hvis du ønsker energirigtig renovering og energiforbedring eller hvis du står over for ombygning eller nybyggeri.

Vi tilbyder

Lofter & Gulve

Skal du have lagt nye lofter og gulve? Odense Tømrer & Snedker udfører alt lægning og montering af lofter og gulve.

Døre og Vinduer

Vi står klar til at hjælpe og rådgive dig med, hvilke døre og vinduer du skal vælge, og om der evt. kun er brug for en reparation frem for en udskiftning.

Tagarbejde

Tagskader, reparation, nybyg eller vedligeholdelse. Der kan være mange situationer, som kræver et professionelt tagarbejde. Tag fat i din tagarbejder, og bliv klogere på, hvilken løsning der passer bedst til netop dit tagarbejde.

Garager & Carporte

En flot garage eller carport er det første du ser ved et hus, og derfor kan det godt betale sig at investere i en flot og indbydende garage eller carport.

Tilbygning & ombygning

Odense Tømrer & Snedker giver dig et komplet overblik over dit nye tilbygnings projekt hvad angår pris og tilrettelæggelse.

Køkkener & Bad

Køkkenet og badeværelset er to af de rum, vi opholder os meget i. Derfor er det vigtigt, de er bygget med fokus på funktionalitet og komfort, samt at de har en pæn æstetisk finish.

Udestuer & Terrasser

Vi laver opbygning af terrasser eller udestuer i høj kvalitet, så du får smukt resultat, som vil holde mange år frem.

Hovedentreprise

Står du overfor et byggeprojekt, der involverer flere faggrupper, vil du med fordel kunne trække på os. Med de fleste fag under samme tag, opnår vi stor fleksibilitet og dermed en væsentlig konkurrencefordel, der kommer dig til gode.

Isoleringsopgaver

Efterisolering af loftet er en gevinst for både dig og miljøet, dit loft er ubetinget den største kilde til varmetab.

-Din lokale tømrermester