En af de ting vi vægter højest, er at lytte til dine ønsker.

-Din lokale tømrermester

Om Odense Tømrer & Snedker

Odense Tømrer & Snedker er et kvalitetsbevidst tømrerfirma, der udfører opgaver indenfor traditionelt tømrer, snedkerarbejde, tilbygning, renovering, nybyggeri m.m. Vi holder til i Odense, hvorfra kører ud til vores kunder overalt på Fyn.

Vi leverer kvalitetsarbejde til konkurrencedygtige priser, og sørger altid for at overholde aftalte betingelser og leveringstider. Det er ligeledes vigtigt for os at minimere enhver anledning til reklamationer, samt at gennemføre en hurtig og effektiv udførelse af den givne opgave.

Mangler du en tømrer i Odense? Så er du kommet til det rette sted. Vi har 15 års erfaring med mange forskellige opgaver indenfor vores fag og sætter en stor ære i at udføre et godt stykke håndværk. Faglig rådgivning vægter vi også meget højt, så vi kan sikre os at vi opfylder alle vores kunders ønsker. Ingen opgave er for stor eller lille, traditionel eller kreativ til os. 

For os gælder det om at leve op til eller overstige kundens forventninger, uanset om der lægges vægt på funktionalitet, design, pris eller en kombinationen af alle tre.