Tilbygning og ombygning

Få dit drømmehjem med en tilbygning eller ombygning

Byggetilbygninger og ombygninger

Vil du have tilbygget ekstra værelser, bryggers eller noget helt andet, hjælper vi gerne med at finde ud af hvordan du bedst muligt får udnyttet den ekstra plads.
Eller synes du bare at din gamle bolig er kedelig? Så står vi gerne for ombygningen for at skabe dit nye drømmehjem.

Odense Tømrer & Snedker giver dig et komplet overblik over dit nye tilbygnings projekt hvad angår pris og tilrettelæggelse.

Præcis og erfaren tilbygning og nybygning

At bygge til eller bygge nyt er en stor og omfattende opgave. Der skal graves ud, mures op, lægges tag og installeres både el og VVS og vigtigst af alt er, at hver eneste af disse mange forskellige opgaver skal udføres med yderste præcision. Det er nemlig kun sådan, du får et fejlfrit resultat, der først og fremmest er pænt at se på, men som holder i mange år ud i fremtiden.

Vi har mange års erfaring i tømrerbranchen, som har givet os mange gode oplevelser med tilbygning i alle afstamninger. Derfor kan vi bygge en tilbygning i højeste kvalitet som følge af vores erfaring. Vi overholder altid de aftalte arbejdstidspunkter, ligesom vi færdiggør projektet til aftalt tid. Vi sørger også for at tilkalde de rette fagfolk, hvad end det er en vvs’er eller elektriker.

Fokus på funktionalitet og komfort, samt at de har en pæn æstetisk finish

Skal vi montere jeres nye køkken?

Køkkenet og badeværelset er to af de rum, vi opholder os meget i. Derfor er det vigtigt, de er bygget med fokus på funktionalitet og komfort, samt at de har en pæn æstetisk finish.

Kontakt os i dag