Vinduer og døre

Energioptimering af boligen

Få professionel hjælp til vinduer og døre

Odense Tømrer & Snedker tilbyder et bredt sortiment af vinduer og døre. Uanset om du skal have repareret dine eksisterende, eller du skal have helt nye, har vi det rigtige valg. Vores professionelle og certificerede medarbejdere har ekspertise indenfor alle former for reparation, udskiftning og installation af både døre, vinduer og det nødvendige tilbehør.

Vi står klar til at hjælpe og rådgive dig med, hvilke døre og vinduer du skal vælge, og om der evt. kun er brug for en reparation frem for en udskiftning.

Renovering af vinduer og døre

Du kan både spare penge og tid, hvis dine vinduer eller døre kan nøjes med at bliver renoveret, især hvis du bor i en fredet bolig, hvor reglerne er anderledes i forhold til hvad der er tilladt.

Energioptimer boligen med nye vinduer og døre

De rigtige vinduer sikrer at din bolig opnår en bedre energimærkning og er med til at holde varmen inde og kulden uden om vinteren – du sparer derved også penge, da varmeregningen mindskes.

En af de ting vi vægter højest, er at lytte til dine ønsker

Skal vi montere jeres nye køkken?

Køkkenet og badeværelset er to af de rum, vi opholder os meget i. Derfor er det vigtigt, de er bygget med fokus på funktionalitet og komfort, samt at de har en pæn æstetisk finish.

Kontakt os i dag